Malinowy Sernik Sernik tort dla Clandestine Cake Club
Malina Ripple sernik ciasto dla Clandestine Cake Club może być tylko przystawka szukasz. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 688 kalorii, 10g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, serek śmietankowy, jajka i 1 żółtko oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Malinowy Tort Ripple, Malinowy tort ripple, oraz Malinowy Tort Ripple dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 180c / wentylator 160C / 177° / Gaz mark 4
Linia 18cm / 7inch deep cake tin i płytki biszkopt tin tego samego rozmiaru dla zapasowego ciasta.
Pierwsze pięć składników jest na bazie gąbki. W robocie kuchennym lub mikserze stojącym (można to zrobić ręcznie), ubij masło i cukier razem, aż będą lekkie i puszyste.
Ubić jajka i ekstrakt z wanilii, a następnie złożyć w samowystarczalnej mące.4, podzielić mieszaninę na pół. Połowę włóż do głębokiej puszki na sernik, a resztę do płytkiej puszki na zapasowy biszkopt. Najpierw Wrzuć biszkopt do piekarnika, a potem sernik.
Piec przez 20 minut, aż dobrze wyrośnie, złocisty i jędrny w dotyku.
Ubić razem serek, cukier, mąkę, śmietanę, jajka i ekstrakt wanilii, aż dobrze połączone i gładkie.
Złożyć maliny, a następnie wlać ciasto na bazę biszkoptową (głęboką puszkę). Wygładzić wierzch i przykryć dobrym pyleniem cukru pudru.
Włóż do piekarnika po wyjęciu pojedynczej gąbki i piecz przez 1 godzinę i 30 minut. Spróbuj testu na szpikulec. Na szaszłyku może być trochę kremowego sernika, ale nie powinien być mokry.
Wyłącz piekarnik i pozostaw ciasto do ostygnięcia w piekarniku z lekko otwartymi drzwiami.
Gdy ostygnie, wyjąć z puszki i udekorować bitą śmietaną i malinami.