Malinowy Pistacjowy Odcisk Kciuka
Malinowy pistacjowy kciuk może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 42 porcje z 107 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier puder, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pistacjowe Odciski Palców, Paluszki Kokosowo-Malinowe, oraz Malinowy Migdałowy Odcisk Kciuka.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. w dużej misce, beat masło i 1/2 szklanki cukru pudru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy. Wymieszać z mąką, solą, wanilią i orzechami.
Kształt ciasta na 1 1/4-calowe kulki. Na nieprzetworzonym arkuszu cookie umieść kulki w odległości około 1 cala od siebie. Naciśnij kciuk na środku każdego pliku cookie, aby wprowadzić wcięcie, ale nie naciskaj aż do arkusza cookie.
Piec 15 do 17 minut lub do zestawu, ale nie rumiane. W razie potrzeby szybko przerobić wcięcia za pomocą drewnianego uchwytu łyżki.
Wyjąć z blachy cookie do regału chłodzącego; całkowicie schłodzić, około 30 minut.
Wypełnij każdy odcisk kciuka około 1 zaokrągloną łyżeczką dżemu.
2 łyżki cukru pudru posypać dżemem.