Malinowy Chleb Bananowy

Malinowy Chleb Bananowy
Malinowy chleb bananowy może być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 24 porcje z 122 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz sodę oczyszczoną, olej roślinny, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na not so amazing spoonacular score of 15%. Spróbuj Malinowo-Czekoladowy Chleb Bananowy, Chocolate Drizzled Raspberry Banana Bread, oraz Ciemna Czekolada Malina Chleb Bananowy podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól. W innej misce połączyć jajka, banany, olej i wodę. Wymieszać z suchymi składnikami aż do zwilżenia. Złóż maliny i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MalinyMaliny
BananBanan
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać do dwóch nasmarowanych 8-in. x 4 po. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 55-65 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków drucianych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn