Przepis Malina Brownies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 2 godziny i 25 minut. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 222 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Świetnie sprawdza się jako deser. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, dżem malinowy, waniliową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Malinowe Brownies, Malinowe Brownies, oraz Malinowe Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się na boki; spryskać sprayem do gotowania. Mikrofalówka niesłodzona czekolada i masło w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. albo do rozpuszczenia masła. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Spray Do Gotowania
Czekolada
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia Aluminiowa
Patelnia
3
Dodać cukier; dobrze wymieszać. Zmiksować w jajkach i wanilii. Wymieszać z mąką, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
4
Rozprowadzić na dnie przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec 30 do 35 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie z okruchami. (Nie przesadzaj.) Schłodzić na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
Patelnia
6
Rozłóż dżem na ciastkach. Mikrofalówka półsłodka czekolada i śmietana w misce mikrofalowej na wysokości 2 min. albo tylko do momentu zagotowania się mieszanki. Wymieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści i dobrze wymieszać; rozprowadzić na warstwie dżemu. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do warstwy czekolady jest firma. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść deser z patelni przed krojeniem, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Czekolada
Czekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Krem
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego