Malinowe Batoniki Z Serem Śmietankowym
Paski z malinami i twarogiem duńskim mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 149 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury z malin, mocno brązowy cukier, margarynę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Malinowy Serek Śmietankowy Duński, Serek Śmietankowy Cytrynowy Malinowy Duńskie Roladki, oraz Batoniki Z Serem Malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszaj okruchy krakersów, brązowy cukier i margarynę.
Usuń 1-3 / 4 filiżanki mieszaniny okruchów; umieścić w 13x9-calowej patelni do pieczenia. Mocno nacisnąć na dno patelni; odstawić na bok.
Beat twarożek, cukier granulowany i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 2 minut lub do dobrze wymieszane; wlać na skorupę. Ostrożnie rozprowadzić konfitury na mieszance z serem śmietankowym. Migdały wymieszać do pozostałej mieszaniny okruchów; posypać równomiernie konfitury.
Piec 1 godzinę lub do środka jest ustawiony i top jest złoty brąz. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia.
Pokroić na 32 batony do podania. Przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku w lodówce.