Malina-Lemoniada " Krem Ptysiowy
Malinowo-Lemoniadowe "krem Ptysiowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $12.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 4164 kalorii, 65g białka, oraz 248 g tłuszczu. Mieszanka serka philadelphia, mleko odparowane, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać bitą polewę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Truskawkowe Słoneczko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Chrupki śmietankowe z sosem malinowym, Malinowe Czekoladowe Ptysie, oraz Malinowe Ptysie W Proszku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Rozłóż 1 arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni; pokrój w poprzek na trzecie części, zgodnie z liniami zagięcia w cieście.
Wytnij każdy kawałek w poprzek na 6 prostokątów.
Umieścić, 2 cale od siebie, na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałym arkuszem ciasta.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić. W międzyczasie dodać wrzącą wodę i skórkę z cytryny do żelatyny wymieszać w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać z mlekiem. Przechowywać w lodówce 15 min. lub do zgęstnienia, ale nie osadzone.
Ubij mieszankę żelatyny mikserem 2 min. lub aż do podwojenia objętości. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem. Przechowywać w lodówce 20 min.
Maliny wymieszać z żelatyną. Podzielone wypieki; wypełnić mieszaniną żelatyny.
Wymieszać serek śmietankowy, cukier puder i zimną wodę do wymieszania; łyżkę włożyć do zamykanej plastikowej torebki.
Wytnij mały kawałek z jednego dolnego rogu torby; użyj do mżnięcia mieszanki twarogu nad ciastami.