Malezyjska Sałatka z arbuza może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 357 kalorii, 10g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 5,54 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, korzeń imbiru, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Malezyjski Kerabu Beehoon (Sałatka Z Makaronem Ryżowym), Sałatka arbuzowa z arbuzowym winegretem, oraz Malezyjska Gado Gado (Sałatka Jarzynowa Z Sosem Orzechowym) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 1 1/2 szklanki przyprawionego octu ryżowego do wrzenia w rondlu i wymieszać w 2 kawałki pokruszonego korzenia imbiru, szalotki, płatki czerwonej papryki, 1/4 szklanki jasnobrązowego cukru i 1 łyżeczkę soli. Wymieszać, aż brązowy cukier i sól rozpuszczą się, i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy Przyprawiony
Jasnobrązowy Cukier
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pakiet Milk Duds
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Włożyć arbuzową skórkę do dużej, żaroodpornej, niereaktywnej miski, a płyn do wytrawiania przecedzić przez sitko o drobnej siateczce do arbuzowej Skórki. Wymieszać do połączenia i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Boczek pokroić na kawałki po ostygnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
5
Do dressingu umieść 1/2 szklanki obranego i posiekanego imbiru, czosnku, soku z limonki, 1 szklankę przyprawionego octu ryżowego, 2 łyżki jasnobrązowego cukru, 1/2 łyżeczki soli i łodygi kolendry w blenderze. Blend na dużej prędkości, skrobanie w dół Blender strony od czasu do czasu, aż imbir i kolendry łodygi są sproszkowane i opatrunek jest dokładnie mieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy Przyprawiony
Jasnobrązowy Cukier
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Aby zmontować, umieść około 1 szklankę kostek arbuza na talerzu sałatkowym i skropić około 2 łyżkami dressingu. Top z około 2 łyżki marynowanej Skórki, 1 do 2 łyżki bitów boczku, 1 łyżka liści kolendry, i około 1/2 łyżki posiekanej zielonej cebuli, lub do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arbuz
świeża Kolendra
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka