Malezyjska Komosa Ryżowa (Wegetariańska)
Malezyjska komosa ryżowa (wegetariańska) to bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Za 79 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 8G tłuszczu i w sumie 320 kalorii. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w przybliżeniu 30 minut. Mieszanka wody, kawałków soi, zielonej cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać masło orzechowe, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady Z Masłem Orzechowym jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Wegetariańska Quinoa Chili, Wegetariańska Quinoa Chili, oraz Quinoa Wegetariańskie Enchiladas.
Instrukcje
Zagotuj 1/2 szklanki wody i wlej do miski.
Wymieszaj kawałki soi. Wymieszaj masło orzechowe, krem kokosowy, chile, zieloną cebulę i kolendrę. Utrzymuj ciepło, gdy komosa ryżowa się gotuje.
Zagotuj komosę ryżową i pozostałą 1 szklankę wody w garnku. Zmniejsz ogień do małego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 15 minut, aż komosa ryżowa będzie puszysta. Dodaj kawałki soi i sos z masła orzechowego, dopraw solą i pieprzem do podania.