Malasadas Dois

Malasadas Dois
Malasadas Dois może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 259 kalorii, 2G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki, masła, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 151 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy obejmują .

Instrukcje

1
Rozpuścić 1 łyżeczkę cukru w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
2
Drożdże posypać wierzchem i odstawić na około 5 minut do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
3
W dużej misce ubić jajka i 1 szklankę cukru, aż cukier całkowicie się rozpuści. Wymieszać z solą i mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wymieszać w mieszaninie drożdży, mleka i roztopionego masła. Dobrze sprawdza się w tym drewniana łyżka. Przykryć i ustawić w ciepłym miejscu, aby wzrosnąć do podwojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
5
Gdy ciasto podwoi się, dziurkować i ugniatać trochę-dużo, jeśli chcesz. Ciasto powinno być elastyczne. Przykryć i pozostawić do ponownego wzrostu. Jeśli chcesz, możesz przechowywać w lodówce na noc. Moja babcia pozwalała mu wstać z dnia na dzień, a jej były niesamowite. Gdy ciasto podwoi się, jest gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
6
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużej głębokiej patelni do 350 stopni F (175 stopni C). Ustaw małe naczynie z wodą na boku, aby lekko zwilżyć ręce przed dotknięciem ciasta. Pomoże to utrzymać się z klejenia. Tylko trochę zwilż ręce, nadmiar wody kapiącej w gorącym oleju jest bardzo niebezpieczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
PatelniaPatelnia
7
Lekko mokrymi rękami Zbierz małą kulkę ciasta o wielkości piłki golfowej. Rozciągnąć ciasto się trochę obracając wokół, aż masz dysk o 4 cali szerokości. Jeśli coś spieprzysz, wrzuć to z powrotem do forsy i zacznij od nowa. Małe dziurki są w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
8
Ostrożnie umieścić rozciągnięte ciasto na gorącym oleju. Pączki powinny nadmuchać trochę, gdy trafiają w olej. Gotować przez około 3 minuty na stronę. Są one wykonywane, gdy są złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
OrzechyOrzechy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Wyjąć z oleju za pomocą łyżki szczelinowej i osuszyć na papierowych ręcznikach. Posmarować białym cukrem, gdy jest jeszcze gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn