Makrela z sałatką ogórkową

Makrela z sałatką ogórkową
Makrela z sałatką ogórkową to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka papryki, makreli, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Makrela Teriyaki z pikantną sałatką ogórkową, Wędzona Makrela, Ogórek I Sałatka Ziemniaczana Z Sosem Musztardowym, oraz Makrela z sałatką ziołową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić sałatkę, Uruchom obieraczkę do warzyw na długość ogórka, aby ogolić go na długie cienkie paski, odrzucając nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
OgórekOgórek
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Połącz ogórek, szalotka, koperek i zielony pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
OgórekOgórek
SzalotkaSzalotka
KoperKoper
3
Sok z cytryny i musztardę ubić w małej misce i ubić na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MusztardaMusztarda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Warzywa zalać, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
5
Ustaw stojak brojlerów 6 cali (15 cm) od źródła ciepła i rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
6
Wytnij dwa lub trzy ukośniki w skórę każdej strony ryby. Doprawić solą i pieprzem. Broil, obracając raz, przez około 8 minut, aż miąższ będzie nieprzejrzysty po przekłuciu końcówką noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Podawać na gorąco z sałatką ogórkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn