Makrela z sałatką ogórkową to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka papryki, makreli, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Makrela Teriyaki z pikantną sałatką ogórkową, Wędzona Makrela, Ogórek I Sałatka Ziemniaczana Z Sosem Musztardowym, oraz Makrela z sałatką ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić sałatkę, Uruchom obieraczkę do warzyw na długość ogórka, aby ogolić go na długie cienkie paski, odrzucając nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Ogórek
Nasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
2
Połącz ogórek, szalotka, koperek i zielony pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Ogórek
Szalotka
Koper
3
Sok z cytryny i musztardę ubić w małej misce i ubić na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Musztarda
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Warzywa zalać, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
5
Ustaw stojak brojlerów 6 cali (15 cm) od źródła ciepła i rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
6
Wytnij dwa lub trzy ukośniki w skórę każdej strony ryby. Doprawić solą i pieprzem. Broil, obracając raz, przez około 8 minut, aż miąższ będzie nieprzejrzysty po przekłuciu końcówką noża.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.