Makrela Broilowa Z Musztardą

Makrela Broilowa Z Musztardą
Musztarda Broil makrela może być dobry przepis, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Jedna porcja zawiera 1674 kalorii, 184g białka, oraz 95 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 13,13 zł / porcja, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, musztarda, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Makrela Broilowa Z Musztardą, Chrupiąca Sałatka z makreli z winegretem ziarnisto-musztardowym, oraz Wędzona Makrela, Ogórek I Sałatka Ziemniaczana Z Sosem Musztardowym.

Instrukcje

1
Ryby z kości i filetów.Spłucz pod zimną wodą i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KościKości
RybyRyby
2
Umieść filety, skórkę w dół na natłuszczonej patelni brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
3
Połącz 1 łyżkę roztopionego masła, natkę pietruszki, sól i pieprz i dobrze umyj rybę.Broil 2 do 3 cali od ciepła o 5 minut. Nie odwracaj się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
RybyRyby
4
Pozostałe masło wymieszać z musztardą, koperkiem i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
KoperKoper
5
Wlać filety i dusić na 5 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
6
Podawać udekorowane plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia75
Magazyn