Makowe Wiatrówki
Makowe Wiatraczki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz serek, jajko, mak, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami, oraz Babeczki Z Makiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W małej misce do mieszania, połączyć serek, pietruszka, szczypiorek, i czosnek w proszku. Odstawić. Na posypanej mąką powierzchni rozwiń rolki półksiężyca w prostokąty i Połącz, aby utworzyć 1 długi prostokąt.
Rozprowadzić masę serową i zwinąć jak wiatraczek, zaczynając od dłuższego boku. Uszczelnij krawędzie. Spryskaj arkusz ciastek sprayem do gotowania.
Rolkę ułożyć na blasze ciastka, posmarować jajkiem i posypać makiem. Wynik w odstępach 1/2 cala wzdłuż rolki (nie do końca). Odciągnij lekko tak, że punktacja nie będzie całkowicie uszczelnić z powrotem podczas pieczenia.