Makijaż Zapiekanka Szpinakowa
Przeróbka Zapiekanki Szpinakowej zajmuje od początku do końca około 1 godziny . Ta przystawka zawiera 127 kalorii , 9 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Za 1,03 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Dzięki temu przepisowi zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Mieszanka masła, pieprzu, mąki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 64% . Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także ciasto szpinakowe Davida Tanisa , ptysie z serem szpinakowym i tilapię z papryką cytrynową i czosnkiem z kremowym szpinakiem Pappardelle .
Instrukcje
W blenderze połącz białka, jajka i szpinak; przykryć i przetwarzać, aż będzie gładkie. dodać pół na pół, masło, mąkę, sól i pieprz; przetwarzać aż do wymieszania.
Pokryj 1-qt. proste naczynie do pieczenia ze sprayem do gotowania. Posyp spód i boki parmezanem.
Przełóż mieszankę szpinakową do naczynia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty.