Makieta Suflet Szpinakowy
Makieta suflet szpinakowy wymaga mniej więcej 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 32G białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ser szwajcarski, mąkę, szpinak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Podobne przepisy to Suflet Szpinakowy, Suflet szpinakowy mamy, oraz Suflet Szpinakowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmarować duże naczynie do pieczenia.
Wymieszaj szpinak, twarożek, jajka, gałkę muszkatołową i pieprz cayenne w dużej misce. Wymieszać mąkę z serem Cheddar i serem szwajcarskim w innej misce, aż sery są powlekane; dodać mieszaninę serów do mieszanki szpinaku.
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż środek mieszanki szpinaku nie poruszy się, 25 do 30 minut.