Make-Ahead Ham & Egg Enchiladas

Make-Ahead Ham & Egg Enchiladas
Przepis Make-Ahead Ham & Egg Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 40 minut. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 40 i kosztuje 24 grosze za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tortille kukurydziane, mleko, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makeup Shortcake, Ziemniaki Make-Ahead, oraz Make - Ahead Crab Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać szynkę; gotować i mieszać 1 min. Jajka wymieszać, gotować 2 min. lub do momentu ustawienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Łyżka mieszaniny jaj dół centra tortille. Top każdy z 1 łyżką. mozzarella; roll up.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Miejsce, szew boki w dół, w 13x9-calowe naczynie do pieczenia spryskane sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Wymieszać serek śmietankowy, salsę i mleko do wymieszania; wlać enchiladas. Kryć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
7
Piec 25 min. Wierzch z pozostałą mozzarellą; piec, odsłonięty, 5 min. albo aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn