Make-Ahead Ham & Egg Enchiladas
Przepis Make-Ahead Ham & Egg Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 40 minut. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 40 i kosztuje 24 grosze za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tortille kukurydziane, mleko, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makeup Shortcake, Ziemniaki Make-Ahead, oraz Make - Ahead Crab Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szynkę; gotować i mieszać 1 min. Jajka wymieszać, gotować 2 min. lub do momentu ustawienia, mieszając od czasu do czasu.
Łyżka mieszaniny jaj dół centra tortille. Top każdy z 1 łyżką. mozzarella; roll up.
Miejsce, szew boki w dół, w 13x9-calowe naczynie do pieczenia spryskane sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce do 12 godzin.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszać serek śmietankowy, salsę i mleko do wymieszania; wlać enchiladas. Kryć się.
Piec 25 min. Wierzch z pozostałą mozzarellą; piec, odsłonięty, 5 min. albo aż się stopi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."