Makaroniki czekoladowo-migdałowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 18 kalorii. Jeśli 3 grosze za porcję spada twój budżet, czekoladowo-migdałowe makaroniki mogą być niesamowite bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 180. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, kokos, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Nadziewane Czekoladowe Migdałowe Makaroniki, Czekoladowe Makaroniki Migdałowe, oraz Czekoladowe Makaroniki Migdałowe.
Instrukcje
Wymieszać razem 4 pierwsze składniki. Upuść ciasto przez lekko nasmarowaną łyżkę stołową na wyłożone pergaminem blachy do pieczenia. Wciśnij migdał do góry każdego ciastka.
Piec w 350 przez 15 do 17 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
Kuchenka mikrofalowa 1/2 szklanki kromki czekolady w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 1 minutę i 15 sekund lub do stopienia i gładkie, mieszając w odstępach 30 sekund i na końcu.
Przenieść na 1-qt. plastikowa torba do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; Wytnij mały otwór w 1 rogu torby. Roztopioną czekoladę przełożyć na schłodzone ciasteczka delikatnie wyciskając torebkę.