Makaron zupy z jedwabnym Tofu i Bok Choy
Soupy Noodles with Silken Tofu and Bok Choy may be just the side dish you are searching for. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 122 kalorie, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, bulion smażyć, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, scrambled silken tofu, jak zrobić tajski scrambled silken Tofu, oraz Makaron ryżowy z Tofu i Bok Choy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bulion smażyć na wolnym ogniu w dużym rondlu (nie gotować).
Grzyby wyjąć łyżką szczelinową; odstawić na bok. Utrzymuj rosół w cieple.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju sezamowego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj tofu; stir-fry 5 minut lub aż lekko rumiane.
Na patelni rozgrzać 1 łyżeczkę oleju sezamowego.
Dodaj bok choy, imbir, i czosnek; stir-fry 1 minutę.
Dodać 1/2 szklanki bulionu i grzybów; gotować 1 minutę. Wymieszać z makaronem, sosem sojowym i solą. Podzielić mieszankę warzywną równomiernie między 8 misek; top z tofu i pozostałym bulionem.
W razie potrzeby skropić olejem chili.