Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z zielonymi warzywami i ziołami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 828 kalorii, 26g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz linguine, oliwę z oliwek, pietruszkę płaską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pieczone zioła prowansalskie warzywa i makarony, Baranek duszony z wiosennymi warzywami, zielonymi ziołami i białym winem, oraz Grillowana Żabnica z ziołami, pieczonymi warzywami i sosem z zielonego pieprzu.
Instrukcje
1
Gotować szparagi w garnku 6-do 8-quart wrzącej dobrze osolonej wody, aż po prostu miękkie, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Przełożyć łyżką szczelinową do dużej żaroodpornej miski, następnie dodać groszek do wrzącej wody i gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Cukierki Peachie-o
3
Groszek przełożyć łyżką do miski ze szparagami, następnie dodać linguine do wrzącej wody i gotować aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Woda
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Cukierki Peachie-o
4
Podczas gdy linguine gotuje, pulse bazylia, mięta, olej, sól, pieprz, i 1/2 szklanki feta w robocie do posiekania, a następnie dodać do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Pieprz
Bazylia
Ser Feta
Mięta
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
5
Rezerwa 1/2 szklanki makaronu-gotowanie wody, następnie spuścić makaron w durszlaku. Wymieszać wodę do gotowania z warzywami, następnie dodać makaron, pietruszkę, szalotki i pozostałą 1/2 szklanki fety i wrzucić.