Makaron z warzywami w białym sosie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Pastanu i warzyw z białym sosem. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły, sól, ciecierzyca, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać ciecierzycę, można śledzić to danie główne z Ciasteczka bez alergenów jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pastan warzywny w białym sosie / easy Veg pastan w białym sosie, Makaron i warzywa z sosem kolendrowym, oraz Makaron z warzywami i sosem Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj je do makaronu. Podczas gotowania makaronu i warzyw, zrobić sos: połączyć w średnim rondlu mleka sojowego. czosnek, zioła i pieprz. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając często, przez około 3 protokół lub do makaronu jest gotowy.
Dodać 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu i drożdży odżywczych. Skrobię wymieszać w 1/4 szklanki chłodnej wody i dodać do sosu, dobrze mieszając. Zwiększyć ogień i gotować, aż sos się zagotuje i lekko zgęstnieje. Sprawdź przyprawy i dodaj sól do smaku.
Na makaron i warzywa polać sosem i delikatnie wymieszać. Jeśli makaron potrzebuje więcej wilgoci, dodaj trochę zarezerwowanej wody z makaronu.
W razie potrzeby posypać płatkami czerwonej papryki i podawać natychmiast.