Makaron z warzywami w białym sosie

Makaron z warzywami w białym sosie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Pastanu i warzyw z białym sosem. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły, sól, ciecierzyca, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać ciecierzycę, można śledzić to danie główne z Ciasteczka bez alergenów jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pastan warzywny w białym sosie / easy Veg pastan w białym sosie, Makaron i warzywa z sosem kolendrowym, oraz Makaron z warzywami i sosem Alfredo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj je do makaronu. Podczas gotowania makaronu i warzyw, zrobić sos: połączyć w średnim rondlu mleka sojowego. czosnek, zioła i pieprz. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając często, przez około 3 protokół lub do makaronu jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
SoymilkSoymilk
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu i drożdży odżywczych. Skrobię wymieszać w 1/4 szklanki chłodnej wody i dodać do sosu, dobrze mieszając. Zwiększyć ogień i gotować, aż sos się zagotuje i lekko zgęstnieje. Sprawdź przyprawy i dodaj sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drożdże OdżywczeDrożdże Odżywcze
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Na makaron i warzywa polać sosem i delikatnie wymieszać. Jeśli makaron potrzebuje więcej wilgoci, dodaj trochę zarezerwowanej wody z makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
W razie potrzeby posypać płatkami czerwonej papryki i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn