Makaron z serem Cheesemonger

Makaron z serem Cheesemonger
Makaron z serem cheesemonger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 675 kalorii, 31g białka, oraz 37 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, makaron penne, bez skórki brie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie sery wymieszać. Odstawić 1 filiżankę do polewy; przykryć i schłodzić. Roztopić 4 łyżki masła w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać mąkę i mieszać, aż mieszanina zmieni kolor na złoty kolor, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Dodaj tymianek i gałkę muszkatołową. Stopniowo ubijaj mleko. Dusić, aż zgęstnieje i gładkie, często mieszając, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
TymianekTymianek
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodać sery z dużej miski. Wymieszać do rozpuszczenia i wygładzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Roztopić 1 łyżkę masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać bułkę tartą; wrzucić. Wymieszać, aż złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
7
Przenieś na talerz.
8
Rozgrzej piekarnik do 191°. gotuj makaron we wrzącej osolonej wodzie, aż będzie miękki, ale twardy do ugryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Drenaż.
10
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Polać sosem serowym; wrzucić. Podzielić między osiem 1 1/4-cup budyniu filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
BudyńBudyń
12
Posypać 1 szklanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
13
Umieść kubki na obramowanej blasze do pieczenia. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć folią; schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
14
Skropić po 1 łyżeczce kremu. Przykryć folią; piec 15 minut. Odkryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
15
Posypać częściowo upieczone schłodzone lub po prostu zmontowane filiżanki bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
16
Piec makaron, aż zacznie bąbelkować i topy są złote, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn