Makaron z serem Cheesemonger
Makaron z serem cheesemonger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 675 kalorii, 31g białka, oraz 37 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, makaron penne, bez skórki brie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie sery wymieszać. Odstawić 1 filiżankę do polewy; przykryć i schłodzić. Roztopić 4 łyżki masła w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać mąkę i mieszać, aż mieszanina zmieni kolor na złoty kolor, o 4 protokół.
Dodaj tymianek i gałkę muszkatołową. Stopniowo ubijaj mleko. Dusić, aż zgęstnieje i gładkie, często mieszając, o 4 protokół.
Dodać sery z dużej miski. Wymieszać do rozpuszczenia i wygładzenia.
Roztopić 1 łyżkę masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać bułkę tartą; wrzucić. Wymieszać, aż złoty, o 2 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 191°. gotuj makaron we wrzącej osolonej wodzie, aż będzie miękki, ale twardy do ugryzienia.
Przenieść do dużej miski.
Polać sosem serowym; wrzucić. Podzielić między osiem 1 1/4-cup budyniu filiżanek.
Umieść kubki na obramowanej blasze do pieczenia. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć folią; schłodzić.
Skropić po 1 łyżeczce kremu. Przykryć folią; piec 15 minut. Odkryć.
Posypać częściowo upieczone schłodzone lub po prostu zmontowane filiżanki bułką tartą.
Piec makaron, aż zacznie bąbelkować i topy są złote, około 20 minut.