Makaron z sardynką i bułką tartą z sałatką Puttanesca

Makaron z sardynką i bułką tartą z sałatką Puttanesca
Sardynka i okruchy chleba makaron z sałatką Puttanesca może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz płaskie liście pietruszki, linguine, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Makaron sardynki po sycylijsku z bułką tartą, Makaron z sosem Sardynkowym (Pasta con Sardine Siciliano), oraz Makaron Z Dodatkiem Okruchów Chleba Anchois dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gdy woda się zagotuje, dodać linguine i gotować tylko do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dobrze spuścić.
3
Połącz pomidory, cebulę, kapary, oliwki, anchois i grubo posiekaną natkę pietruszki w średniej misce. Ubrać sokiem z cytryny i zdrową mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, wystarczy lekko pokryć sałatkę (1 do 2 łyżki stołowe).
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Posypać bazylią, solą i pieprzem, wrzucić ponownie i wyregulować przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5
Rozgrzej dużą, głęboką patelnię na średnim ogniu. Na gorącej patelni dodaj 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia (4 razy wokół patelni) i połowę posiekanych ząbków czosnku. Gdy czosnek mówi skwiercząc w oleju, dodać bułkę tartą. Wymieszaj bułkę tartą, aż będą głęboko złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj drobno posiekaną natkę pietruszki i liberalną ilość soli i grubego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny PieprzGrubo Zmielony Czarny Pieprz
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Przenieść okruchy koralików do naczynia i rezerwy.
8
Powrót tej samej patelni do ognia i dodać 3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 3 razy wokół patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodaj pozostały czosnek, sardynki, i czerwony pieprz płatki na patelni i saute na średnim ogniu przez 2 lub 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
SardynkiSardynki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Dodaj gorący, gotowany makaron na patelni i wrzucić z sardynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
SardynkiSardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Dodaj bułkę tartą do garnka i wrzucić dokładnie połączyć i równomiernie rozprowadzić mieszaninę. Smak dostosować przyprawy i służyć z sałatką Puttanesca obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia69
Magazyn