Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z pesto z grochu i kulkami tuńczyka. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 1098 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser asiago, sól i pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 111 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kulki z tuńczyka z makaronem z groszku i kukurydzy cukrowej, Serowy makaron z tuńczykiem pesto, oraz Sałatka Z Makaronem Z Tuńczykiem Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić tuńczyka, cebulę, musztardę, sok z limonki, jajka, czosnek w proszku, sól, pieprz i bułkę tartą w średniej misce i wymieszać, aby połączyć.Podzielić mieszaninę na kulki i odstawić na patelni wyłożonej pergaminem. Odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Rozgrzać tyle oliwy z oliwek, aby pokryć dno patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj kulki tuńczyka i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
4
Wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami. Zestaw aside.To zrobić groch-Pesto: Pulse razem groch, Asiago, czosnek i orzechy włoskie w robocie kuchennym. Po uruchomieniu maszyny powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż do dobrego połączenia.W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodaj 2 Tbs. sól i makaron do wrzącej wody. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec przyklejeniu, aż al dente, zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Odcedzić, zastrzegając około 1/2 szklanki gotowania water.In miska do serwowania, wymieszać 1/4 szklanki wody do gotowania z 2 szklanki pesto. Resztę przechowuj do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany