Makaron z pancettą i porami

Makaron z pancettą i porami
Makaron z Pancettanem i pora może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 715 kalorii. Ten przepis od kobiety Pioneer ma 1 fanów. Jeśli masz zarezerwowane wody makaronu, waga pancetta, ciężki krem, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron z Pancettanem i porami, Kremowy makaron ze słodkich ziemniaków Okinawa z porami i pancettą, oraz Spaghetti Carbonara z porami i pancettą.

Instrukcje

1
Makaron ugotować i odstawić. Rezerwy 1/2 szklanki wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
Saute posiekane pancetta aż tłuszcz jest renderowany i zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
3
Dodaj pokrojone pory i gotuj przez 8 minut. Po dodaniu porów, można również dorzucić pat lub dwa masła, jeśli chcesz. To nada potrawie przepyszny smak. Dodaję go po boczek jest rumiane, bo nie chcę masło do brązowego. Po 8 do 10 minutach wlać wino, a następnie gotować dodatkowe 1-2 minuty, aż zmniejszy się. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, a następnie wlać śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać sól i pieprz do smaku. Wymieszać z wiórkami parmezanu. Wrzucić makaron, dodając trochę wody makaronu do cienkiej w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Podawać z wiórkami parmezanu na wierzchu - - - pyszne!
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn