Makaron z oliwą z oliwek, czosnkiem i pokruszoną czerwoną papryką
Makaron z oliwą z oliwek, czosnkiem i zmiażdżoną czerwoną papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 669 kalorii, 15g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, oliwę z oliwek, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę z makaronu, możesz podążać za tym daniem głównym z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cukinia Z Czosnkiem I Suszoną Pokruszoną Czerwoną Papryką, Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, oraz Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 30 sekund, upewniając się, że nie brązowieje.
Dodać wodę z makaronu, czerwony pieprz, sól i pietruszkę i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z ugotowanym makaronem.