Makaron z kalafiorem
Pastan i kalafior wymaga ok. 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 480 kalorii, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kalafiora, oliwy z oliwek, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Makaron z kalafiorem, Makaron Z Kalafiorem, oraz Kalafior i makaron.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż al dente.
Tymczasem para mrożonego kalafiora do miękkości. Alternatywnie, podzielić kalafior na kwietniki i pary do miękkości.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni.
Dodać cebulę i podsmażyć na złoty kolor.
Dodać czosnek i podsmażyć na złoty kolor. Wymieszać z kalafiorem i przyprawami.
Odcedzić makaron i przelać do dużej miski. Wymieszać z cebulą i mieszanką kalafiora, a na wierzch z serem.