Makaron z homarem i serem wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 974 kalorie, 31g białka, oraz 71 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.91 za porcję. 46 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka wina, pieprz cayenne, świeżo pietruszki liści i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Makaron Z Homarem I Serem, Makaron z homarem i serem, oraz Makaron z homarem i serem.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i dostosuj stojaki do środka. Posmaruj 13 na 9-calowe naczynie do pieczenia masłem.
W dużym garnku wrzącej osolonej wody na średnim ogniu, dodać makaron i gotować aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Odcedzić makaron i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Dodaj 4 łyżki masła do dużego garnka na średnim ogniu. Gdy masło mieni się, dodać szalotki i czosnek i saute aż przezroczyste. Doprawić solą i pieprzem do smaku.