Makaron z dynią zimową i orzeszkami piniowymi
Makaron z dynią zimową i orzeszkami pinii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.06 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Jeśli masz pod ręką cukier, szałwię, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Podobne przepisy to Makaron z dynią zimową i orzeszkami piniowymi, Pappardelle z pieczoną dynią zimową, rukolą i orzeszkami pinii, oraz Sałatka z pieczonej dyni z kozim serem i orzeszkami piniowymi.
Instrukcje
Gotować squash we wrzącej wodzie, aby przykryć w dużym rondlu 15 minut lub do miękkości; odcedzić. Mash squash z masherem ziemniaczanym, aż będzie gładka.
Podczas gdy squash gotuje, gotować makaron w dużym holenderskim piekarniku zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić i wrócić do patelni.
Roztopić masło na małej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać orzeszki piniowe i czosnek. Gotować, często mieszając, 2 do 3 minut lub aż orzeszki piniowe są lekko rumiane.
Zdjąć z ognia i wymieszać z szałwią.
Wymieszać cukier, sól i pieprz do puree. Wymieszaj mieszaninę dyni i orzechów sosny do gorącego makaronu.
Dodaj cukier, sól i pieprz do squasha
Podsmaż orzeszki piniowe z nadzorem dorosłych