Makaron z dwoma rodzajami mięsa

Makaron z dwoma rodzajami mięsa
Przepis na makaron z dwoma rodzajami mięsa można przygotować w około 1 godzinę i 45 minut . Za 1,27 dolara za porcję otrzymujesz danie główne dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 23 g białka , 25 g tłuszczu i łącznie 457 kalorii . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonej wołowiny, soli, papryczek pimento i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 52% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to Chess Pie Two Ways , Chocolate Soup For Two i Chunky Two-Bean Chili .

Instrukcje

1
Na dużej patelni smaż wołowinę i wieprzowinę na średnim ogniu, aż stracą różowy kolor; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
2
Dodaj pozostałe składniki.
3
Przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia o pojemności 3 qt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piecz bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 1,5 godziny lub do momentu, aż makaron będzie miękki, mieszając co 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn