Chińskie Ogórki Kiszone

Chińskie Ogórki Kiszone
Chińskie ogórki kiszone wymagają około 9 godzin i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Na 42 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, miód, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ogórki Kiszone, Ogórki Kiszone, oraz Ogórki Kiszone I Jalapenos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść plastry ogórka w durszlaku w zlewie i lekko posyp solą, rzucając się na płaszcz. Pozostawić ogórek do odsączenia przez 30 minut. Delikatnie potrząśnij durszlakiem, aby usunąć nadmiar płynu i przenieść ogórek do dużej miski. Wymieszaj ocet ryżowy i miód, upewniając się, że każdy plasterek ogórka równomiernie pokrywa. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Wrzuć ogórek i wróć do lodówki na dodatkową godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
OgórekOgórek
MiódMiód
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Podawać schłodzone.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn