Makaron Z Cukinią Z Tuńczykiem
Pastan łokciowy z cukinią tuńczykową jest pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 606 kalorii, 33g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka makaronu łokcia, wody, przypraw ziołowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Ellie ' s Elbow makaron Sałatka, Lekkomyślne porzucenie: pieczony Ahi Tunan na łóżku z cukinii wstążki i makaron pełnoziarnisty z pikantnym sosem, oraz Gulasz hamburgerowy z makaronem łokciowym.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać czosnek, aż zmięknie, o 2 protokół. Wymieszaj cukinię, sól, włoskie zioła i płatki czerwonej papryki w oleju czosnkowym; gotuj i mieszaj, aż cukinia zacznie mięknąć, o 5 minutach.
Wymieszać w sosie marinara i wody i doprowadzić sos do wrzenia.
Delikatnie wymieszać tuńczyka w sosie. Dusić, aż cukinia są prawie miękkie, 7 do 10 więcej minut.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek osolonej wody; wymieszać z makaronem łokciowym. Gotować, aż nadal firma, o 7 protokół.
Wymieszaj makaron łokciowy z sosem z tuńczyka, aż do całkowitego połączenia. Smak dla poziomu soli i dostosować w razie potrzeby. Wyłączyć ogień, przykryć patelnię i pozostawić makaron i sos dokładnie na 6 minut i 15 sekund. Makaron wchłonie sos i stanie się bardziej delikatny.
Podawać w miseczkach i posypać parmezanem.