Makaron z cukinią i bazylią z okruchami pesto

Makaron z cukinią i bazylią z okruchami pesto
Przepis cukinia i bazylia makaron z pesto okruchy mogą być wykonane w około 55 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 598 kalorii. 39 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga paczki penne, cukinii, cebuli i ciabatty. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Makaron z cukinią, bazylią i migdałami, Pieczenie makaronu z pesto i cukinii, oraz Makaron Pesto & pomidorowy z chrupiącymi okruchami.

Instrukcje

1
Lekko podciąć makaron, następnie odcedzić, zastrzegając chochlę z wodą do gotowania. Makaron opłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
2
Odcedzić ponownie, wrzucić trochę oleju, aby nie sklejał się i odstawić na bok, a resztę pieczenia przygotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Cukinię smażyć na oleju przez ok. 10 min., aby odpędzić większość płynu; powinny się one znacznie zmniejszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cienki-Cienki-
4
Dodać czosnek i cebulę na patelnię, gotować jeszcze 2 min, a następnie bardzo dobrze doprawić i dodać do makaronu. Wymieszaj większość crme frache i połowę parmezanu z przyprawami, a następnie przełóż do naczynia żaroodpornego. Dolać resztę crme frache na górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Whizz prawie wszystkie bazylii, pozostały ser, chleb i orzeszki piniowe razem do pesto okruchy, a następnie rozrzucić na całej górze. Na koniec jeszcze kilka orzeszków piniowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
7
Piec przez 20 minut, aż polewa jest chrupiąca i bulgotanie na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Podawać z kilkoma rozrzuconymi liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn