Makaron z boczkiem i Chardą Szwajcarską
Boczek i Szwajcarski Chard makaron może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 702 kalorie, 24g białka, oraz 34g tłuszczu. Na $1.9 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bekon, ocet balsamiczny, linguine i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Makaron z boczkiem szwajcarskim i cytrynową ricottą, Makaron z Chardą Szwajcarską, oraz Chard Szwajcarski z pomidorem i boczkiem.
Instrukcje
Linguine gotować w dużym garnku z wrzącą soloną wodą do miękkości, ale nadal twarde do gryzienia, mieszając od czasu do czasu.
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania makaronu.
W międzyczasie, gotować boczek w dużym dużym garnku na średnim ogniu, aż zacznie chrupać, o 10 protokół.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Spuścić wszystkie, ale 2 kapie z boczku łyżki stołowe z patelni.
Dodaj cebulę i smażyć na średnim ogniu, aż zmiękną, o 7 protokół.
Dodać boćwinę Szwajcarską i posypać solą i pieprzem.
Dodaj płyn do gotowania makaronu na patelni. Wrzucić, aż chard zwiędnie i przetargu, o 4 protokół.
Posypać octem; gotować 1 minutę.
Dodaj linguine i olej do sosu w garnku i wrzucić do herbu.
Przenieść do dużej miski.
Posypać boczkiem i serem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.