Makaron z białą fasolą i rukolą

Makaron z białą fasolą i rukolą
Makaron z białą fasolą i rukolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 439 kalorii, 19g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.95 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, bazylia, makaron farfalle i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Makaron Z Rukolą, Białą Fasolą I Orzechami Włoskimi, Farfalle z rukolą i białą fasolą, oraz Sałatka Z Rukoli Z Białą Fasolą I Pesto.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić. W dużej misce wymieszać fasolę i kolejne 7 składników. Wymieszać z gotowanym na gorąco makaronem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Makaron z ciecierzycą, tuńczykiem i rukolą: substytut 1 (16-oz.) można ciecierzycy, opłukane i odsączone, dla fasoli cannellini. Wymieszać w 3 (5-oz.) puszki stałego białego tuńczyka w wodzie, osuszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola CannelliniFasola Cannellini
TuńczykTuńczyk
CiecierzycaCiecierzyca
RukolaRukola
MakaronyMakarony
WodaWoda
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia62
Magazyn