Makaron z białą fasolą i jarmużem
Makaron z białą fasolą i jarmużem to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 802 kalorie, 35g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $1.94 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ząbków czosnku, pietruszka z płaskim liściem, bulion z kurczaka mniej sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kiełbaski Z Kapustą I Białą Fasolą, Jarmuż z kiełbasą i białą fasolą, oraz Rigatoni Z Kiełbasą, Jarmużem I Białą Fasolą.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodaj jarmuż, bulion, sól i pieprz, mieszając do comvine. Przykryć, zmniejszyć ogień do medium, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż kapusta więdnie, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj makaron, sok i fasolę na patelnię, mieszając, aby połączyć; gotować 1 minutę lub aż mieszanina zostanie dokładnie podgrzana.
Miksturę makaronu podzielić równomiernie na 4 talerze; każdą porcję posypać 1 łyżką natki pietruszki i 1 łyżką sera.