Makaron Wieloziarnisty z dyni, mieloną jagnięciną i Kasseri

Makaron Wieloziarnisty z dyni, mieloną jagnięciną i Kasseri
Wieloziarnisty makaron z dyni, mieloną jagnięciną i Kasseri może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 836 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka mielonej jagnięciny, pomidory w puszkach, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Butternut Szpinak Multi-Grain Medley, Makaron Wieloziarnisty z sycylijską salsą Verde, kapustą i fasolą, oraz Zawijasy do sałaty z mielonego kurczaka i dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. wrzucić squash z 1 1/2 łyżki oleju w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
3
Przenieść squash do dużych obręczy blachy do pieczenia. Pieczeń do miękkości i brązowy wokół krawędzi, za pomocą metalowej szpatułki, aby włączyć od czasu do czasu, 30 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
4
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać jagnięcinę i cebulę; smażyć, aż jagnięcina Brązy i cebula zmiękną, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
JagnięcinaJagnięcina
7
Dodać czosnek i kolejne 3 składniki; wymieszać 1 minutę. Wymieszać pomidory, następnie bulion i doprowadzić do wrzenia, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, o 5 protokół. Zamieszaj w squasha. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BulionBulion
8
Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania. Powrót makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Dodaj mieszankę jagnięcą, połowę kolendry i połowę sera; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SerSer
JagnięcinaJagnięcina
11
Dodaj zarezerwowany płyn do gotowania przez 1/3 garści do zwilżenia. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
12
Makaron przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Posypać pozostałą kolendrą i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SerSer
14
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn