Makaron W Stylu Chińskim Malezyjskim
Przepis malezyjski Chiński Styl Pastan jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. To danie główne ma 727 kalorii, 28g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz SOS chile, cebula, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wołowina Rendang w stylu malezyjskim, Krewetki kurkuma smażone w stylu malezyjskim, oraz Pikantny Makaron Smażony W Stylu Malezyjskim.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W rondlu na średnim ogniu, podsmażyć cebulę na oleju, aż cebula będzie nieco brązowawy. Zamieszaj w jajku.
Dodać mieloną wieprzowinę i smażyć 2 do 3 minut.
Wymieszać w gotowanym makaronem, sól, cukier, pieprz, sos chile, sos sojowy i przecier pomidorowy. Smażyć przez 3 do 5 minut.
Dodaj czerwoną paprykę i smaż przez kolejne 2 minuty; wlej odrobinę wody, jeśli jest zbyt sucha.
Posypać posiekaną zieloną cebulę na wierzchu.