Makaron szafranowy z sosem wieprzowo-pomidorowym

Szafranowy makaron z wieprzowiną i sosem pomidorowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 615 kalorii, 29g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka liści laurowych, pietruszki, nici szafranu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sos Do Makaronu Wieprzowo-Pomidorowego, Klopsiki wieprzowe z Pastanem w sosie pomidorowym, oraz Małże z sosem Szafranowo-pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pancetta; sauté aż tłuszcz jest renderowany, o 3 protokół.
Dodaj cebulę i pietruszkę i smażyć, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Dodać mieloną wieprzowinę i smażyć na brązowo, zrywając z tyłu widelca, o 8 protokół. Wymieszać pokruszone pomidory, liście laurowe i szałwię. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje i smaki mieszają, mieszając od czasu do czasu, o 25 protokół. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Chill uncovered 1 godzina. Następnie przykryć i schłodzić. Przewijanie na małym ogniu.)
Tymczasem przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i szafran i gotować, aż makaron jest po prostu miękkie, ale nadal firmy do gryźć.
Drenaż. Powrót makaron do garnka.
Dodać sos i 1/2 szklanki sera i wrzucić do blend.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera i podawać.