Pietruszka i parmezan chrupiąca polędwiczka wieprzowa

Pietruszka i parmezan chrupiąca polędwiczka wieprzowa
Pietruszka i parmezan Crusted Polędwica wieprzowa wymaga z grubsza 40 minut od początku do końca. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, czosnku, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z Polędwiczką pomarańczowo-Pietruszkową, Polędwica Wieprzowa Z Orzechami Pekan, oraz Polędwiczki Wieprzowe (Posiłek 10 Zł) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Spryskaj naczynie do pieczenia sprayem do gotowania. Ułóż polędwiczki wieprzowe w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
W misce wymieszać bułkę tartą, natkę pietruszki, parmezan, tymianek, sól i czarny pieprz; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Musztardę i czosnek wymieszać razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozprowadzić mieszaninę musztardy na wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
WieprzowinaWieprzowina
6
Posypać mieszaninę okruchów chleba na powłoce musztardowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
ChlebChleb
7
Piecz wieprzowinę w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowa w środku, około 20 minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić wieprzowinę na 5 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn