Pietruszka i parmezan chrupiąca polędwiczka wieprzowa
Pietruszka i parmezan Crusted Polędwica wieprzowa wymaga z grubsza 40 minut od początku do końca. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, czosnku, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z Polędwiczką pomarańczowo-Pietruszkową, Polędwica Wieprzowa Z Orzechami Pekan, oraz Polędwiczki Wieprzowe (Posiłek 10 Zł) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Spryskaj naczynie do pieczenia sprayem do gotowania. Ułóż polędwiczki wieprzowe w naczyniu do pieczenia.
W misce wymieszać bułkę tartą, natkę pietruszki, parmezan, tymianek, sól i czarny pieprz; odstawić.
Musztardę i czosnek wymieszać razem w misce.
Rozprowadzić mieszaninę musztardy na wieprzowinie.
Posypać mieszaninę okruchów chleba na powłoce musztardowej.
Piecz wieprzowinę w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowa w środku, około 20 minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).
Odstawić wieprzowinę na 5 minut przed krojeniem.