Makaron Soba z sosem imbirowym
Makaron Soba z sosem imbirowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 307 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz makaron soba, groszek valley, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Makaron Soba z sosem imbirowym, Makaron Soba z warzywami smażonymi i azjatyckim sosem imbirowym, oraz Ogolona brukselka i makaron Soba z sosem imbirowo-miodowym.
Instrukcje
Spray 10-calowy nonstick patelnia z gotowania sprayu; ciepła na średnim ogniu.
Wlać 1/4 szklanki produktu jajecznego na patelni; obróć patelnię, aby pokryć dno. Gotować około 1 minuty lub aż produkt jajeczny jest ustawiony.
Zwinąć gotowane jajko; wyjąć z patelni i ostudzić. Powtórzyć z pozostałym produktem jajecznym.
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając groszek przez ostatnie 3 minuty gotowania; odcedzić.
W dużej misce, wymieszać sos sojowy, sok z cytryny, olej, gingerroot, sos pieprzowy i ząbek czosnku, aż dobrze wymieszane. Sajgonki drobno posiekać.
Dodać posiekane bułki, makaron, groszek i szpinak do mieszaniny w misce; mieszać delikatnie, aż równomiernie pokryte.