Makaron smażony na patelni z przegrzebkami
Smażony makaron z przegrzebkami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Mieszanka zielonej cebuli, mąki kukurydzianej, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pięciopalczaste przegrzebki z makaronem, Makaron kokosowy z przegrzebkami, oraz Makaron Mandarynkowo-Sezamowy Z Przegrzebkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Dobrze spuścić. Makaron patyczkowy suchy ręcznikami papierowymi; odstawić.
Pat przegrzebki suche ręcznikami papierowymi.
Umieść mąkę kukurydzianą w płytkim naczyniu; pogłębiać przegrzebki w mączce kukurydzianej.
Podgrzać 1 łyżkę oleju z orzeszków ziemnych w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj przegrzebki; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Zdjąć z patelni; przykryć i ogrzać.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju z orzeszków ziemnych na patelni na średnim ogniu.
Dodaj makaron; wklep w równą warstwę na patelni. Gotować 3 minut lub aż rumiane, potrząsając patelni od czasu do czasu. Ostrożnie obrócić makaron w sekcjach; gotować 3 minut lub aż rumiane, potrząsając patelni od czasu do czasu.
Na talerzu ułożyć rumiany makaron.
Rozgrzać olej sezamowy na patelni na średnim ogniu.
Dodaj zieloną cebulę, imbir i czosnek; Stir-fry 2 protokół. Wymieszać w sosie sojowym, ocet, i sosem ostrygowym; gotować 1 minutę lub aż dokładnie ogrzane.
SOS mżawka nad makaronem; top z przegrzebkami.