Makaron rybny (nie Boso) Contessa
(Nie Boso) Pastan rybny Contessa jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. Na 6,87 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Food52 ma 16 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, linguine, pół kieliszka wina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Boso Contessa, Barefoot Contessa Pecan Pie, oraz Tiramisu boso Contessa dla podobnych receptur.
Instrukcje
posiekaj pomidory z grubsza
deskin ryby i pokroić na kawałki wielkości kęsa
saute trzy łyżki oleju z czosnkiem przez dwie minuty lub tak na średnim ogniu
dodaj rybę, mieszając ostrożnie, aż zbrązowieje. Postaraj się tego nie przerywać.
po zrumienieniu dodać sól i pieprz, następnie pół szklanki białego wina i podgrzać. ostrożnie mieszaj, aż wino prawie odparuje.
w międzyczasie podgrzej garnek gorącej wody na makaron, obficie osolony.
gdy wino prawie odparuje, zmniejszyć ogień, dodać pomidory i gotować przez około 10 minut
dodać kapary (wolę po prostu potrząsnąć z nich solą, niż je umyć), natkę pietruszki i oliwki. ponownie wymieszaj ostrożnie: nie chcesz zamieniać tego w przecier rybny. gdy sok pomidorowy jest uwalniany, a sos jest tylko zagęszczanie, wyłączyć ciepło. chcesz pomidory trochę surowe.
ostrożnie dodać sos do makaronu na małym ogniu. wymieszać delikatnie przez minutę lub dwie i podawać.