Makaron Pomidorowo-Bazyliowy Z Krewetkami

Makaron Pomidorowo-Bazyliowy Z Krewetkami
Makaron z pomidorami i bazylią z krewetkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 1034 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $7.9 za porcję, ten przepis okładki 74% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka lekko liści bazylii, więc. jeśli chcesz wygrać egzemplarz everyday food: great food fast martha stewart living magazine, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Pip i Debby ma 4 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kremowy makaron pomidorowo-bazyliowy z krewetkami, Kremowy makaron pomidorowo-bazyliowy z krewetkami, oraz Makaron dwu-pomidorowy z bazylią i pikantnymi krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozgrzać 4 łyżeczki oliwy z oliwek na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj krewetki i gotować, aż nieprzezroczyste całej, obracając od czasu do czasu, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Przenieść do miski i ustawić aside.To ta sama patelnia, dodaj: 2 łyżeczki oliwy z oliwek 2 ząbki czosnku, mielone
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Gotować na średnim ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
5
Dodaj: A 14.5-oz. puszka pomidorów pokrojonych w kostkę (plus sok) 2 szklanki wody
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Puszkach Pokrojone W KostkęPomidory W Puszkach Pokrojone W Kostkę
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory zmiękną i są pikantne, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
7
SOS wyjąć z ognia i wymieszać:1 kufel pomidorów wiśniowych lub winogronowych,
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na NocPokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
8
W międzyczasie, w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotuj makaron aż do al dente zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Odcedzić i włożyć makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Dodaj sos pomidorowy, krewetki i bazylia i doprawić solą i pieprzem. Rzucaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
11
Podawać natychmiast i udekorować świeżymi liśćmi bazylii.Przyniosłem tę pyszność ze sobą do pracy przez kolejne dwa dni po zrobieniu i zaczynając od 9:30 każdego ranka, nie mogłem się doczekać, aby zjeść lunch.Operacja serca, jednak zdecydowanie mogę poczekać. Kliknij tutaj, aby wydrukować przepis!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii

Składniki

3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwelekko zapakowane liście świeżej bazylii, rozdarte na małe kawałki, plus dodatkowe liście do dekoracjilekko zapakowane liście świeżej bazylii, rozdarte na małe kawałki, plus dodatkowe liście do dekoracji1łyżka czerwony ocet winnyNa patelni rozgrzać 4 łyżeczki oliwy z oliwek na dużym ogniu. Dodaj krewetki i gotować, aż nieprzezroczyste całej, obracając od czasu do czasu, o 3 protokół. Przełożyć do miski i odstawićNa patelni rozgrzać 4 łyżeczki oliwy z oliwek na dużym ogniu. Dodaj krewetki i gotować, aż nieprzezroczyste całej, obracając od czasu do czasu, o 3 protokół. Przełożyć do miski i odstawić4111 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory pokrojone w kostkę w sokupomidory pokrojone w kostkę w soku4111 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Pomidory pokrojone w kostkę (Plus sok)Pomidory pokrojone w kostkę (Plus sok)4krewetki i żyłkiGruba sól i świeżo zmielony pieprzGruba sól i świeżo zmielony pieprz4krewetki i żyłkiWięc. Jeśli chcesz wygrać egzemplarz Everyday Food: Great Food Fast autorstwa Marthy Stewart Living Magazine, oto, co musisz zrobićWięc. Jeśli chcesz wygrać egzemplarz Everyday Food: Great Food Fast autorstwa Marthy Stewart Living Magazine, oto, co musisz zrobić2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1kufelpomidory wiśniowe lub winogronowepomidory wiśniowe lub winogronowe2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidor śliwkowy, pokrojony na 1-calowe kawałkipomidor śliwkowy, pokrojony na 1-calowe kawałki2Batoniki toffi Heath1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina6Batoniki toffi Heath1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1( bakłażany)Zacznij od przyprawienia 1 1/2 funta , obrane i deveined krewetki (ogony usunięte) z solą i pieprzemZacznij od przyprawienia 1 1/2 funta , obrane i deveined krewetki (ogony usunięte) z solą i pieprzem6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.krewetki, obrane i deveined (ogony usunięte)krewetki, obrane i deveined (ogony usunięte)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn