Makaron Pesto Z Grzybami
Pieczarkowe Pesto Pastan jest wegańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, grzyby shiitake, komercyjny sos pesto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczarki Awokado Pesto Makaron, Bezglutenowe Pieczarki Szpinak Pesto Makaron, oraz Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe).
Instrukcje
Połączyć pomidory i wodę w małej misce; przykryć i odstawić 15 protokół.
Pomidory odsączyć i pokroić cienko; odstawić.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Pieczarki i szalotki podsmażyć na gorącej oliwie do miękkości.
Dodaj sos pomidorowy i pesto; gotować, odkryte, na średnim ogniu 5 minut.
Dodaj zarezerwowany makaron i paski pieprzu; dobrze wymieszaj. Przykryć i gotować dodatkowe 5 minut lub do całkowitego ogrzania.
Posypać świeżą pietruszką i podawać od razu.