Makaron Nacho z serem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj makaronu z serem Nacho. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielone goździki, chipsy kukurydziane, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Nacho Cheeseburger Macaroni (Crockpot), oraz Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. makaron gotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody do miękkości, ale nadal twarde do gryzienia, mieszając od czasu do czasu, o 6 protokół.
Tymczasem mieszanka salsy i kolendry w procesorze. Wrzucić 2 szklanki sera i mąki w średniej misce do herbu.
Przynieś mleko, śmietanę i goździki, aby gotować na wolnym ogniu w dużym rondlu na średnim ogniu.
Ubijać, aż sos będzie gładki, około 1 minuty.
Wymieszać z makaronem, doprawić pieprzem.
Połowę mieszanki makaronowej rozprowadzić w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali. Upuść połowę mieszanki salsy w dollops.
Posypać 1/2 szklanki sera. Doprawić pozostałą mieszanką makaronu i salsy.
Posypać wiórkami. Wierzch z 1/2 szklanki sera.
Piec do ogrzania przez, o 10 protokół.