Makaron jajeczny z pieczarkami
Need a wegetariańska przystawka? Makaron jajeczny z pieczarkami może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szeroki makaron jajeczny, szalotkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Letnie babeczki jajeczne z kluskami z cukinii, Makaron jajeczny z pieczarkami i boczkiem, oraz Makaron Romanoff z pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować makaron jajeczny, aż po prostu zmięknie we wrzącej osolonej wodzie, o 6 protokół.
Saute pokrojone grzyby i szalotka w 2 łyżki masła na umiarkowanym ogniu, aż grzyby będą miękkie, o 3 lub 4 protokół.
Makaron odcedzić i wrzucić do gotowanych grzybów.
Dodać natkę pietruszki i doprawić odrobiną soli, do smaku.