Makaron jajeczny smażony z warzywami
Smażony makaron jajeczny z warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 68 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos sojowy, rosół z kurczaka, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makaron ryżowy smażony z warzywami, Makaron ryżowy smażony z warzywami, oraz Smażony makaron z brandowaną wieprzowiną i warzywami.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Makaron jajeczny gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu do miękkości, około 9 minut.
Ciepły olej na patelni na średnim ogniu. Podsmaż czosnek, imbir i szalotki przez 30 sekund.
Dodać paprykę i marchew; smażyć przez 3 minuty.
Dodać groszek śnieżny i smażyć przez 30 sekund.
Wymieszać z bulionem, sosem sojowym i czerwoną papryką. Doprowadzić do wrzenia i gotować, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje, 3 do 4 minut.
Dodać makaron; mieszać aż do całkowitego ogrzania, około 1 minuty.
Skropić olejem sezamowym przed podaniem, w razie potrzeby.