Makaron i zupa fasolowa
Pastan i zupa fasolowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 498 kalorii, 23G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, groszek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pastan E Fagioli Soup (włoska Pastan i zupa fasolowa), 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), oraz Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj makaron, często mieszając, aż do al dente, około 10 minut.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając często, aż zmiękną, o 5 protokół. Wymieszać w sosie pomidorowym, bulionie, brokułach, groszku i ciecierzycy. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć, zmniejszyć ogień i gotować delikatnie przez 10 minut. Wymieszać z makaronem.
W razie potrzeby podawać z grzankami serowymi (patrz instrukcja poniżej).