Makaron i fasola: Pasta e Fasoi
Pastan and Beans: Pastan e Fasoi wymaga około 2 godzin od początku do końca. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału ma 388 kalorii , 11 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 1,34 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako przystawka. Mieszanka selera, kości prosciutto, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 46% . Ta ocena jest dobra. Podobne przepisy to Pastan e Fagioli (Pastan and Beans) , Spicy Salad with Kidney Beans, Cheddar, and Nuts oraz Barbecued Baby Back Pork Ribs and Bush's Grillin' Beans .
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzej tłuszcz na średnim ogniu.
Dodaj marchewkę, cebulę, seler, czosnek, pietruszkę i liść laurowy i smaż na średnim ogniu, aż czosnek zacznie brązowieć.
Dodaj kość i tyle wody, aby ją przykryć, dopraw dużą ilością soli i pieprzu, a następnie doprowadź do wrzenia.
Dodaj fasolę i gotuj przez 1 godzinę, następnie dodaj makaron i gotuj, aż makaron będzie miękki, ale al dente.
Podawać natychmiast, dzieląc porcję makaronu równo na 4 podgrzane miski.