Makaron i fasola
Pastan i fasola to bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 398 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Za 61 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes wymaga pomidorów, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, soli i makaronu penne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 powiedziałoby, że trafił w sedno. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 95%, co jest wybitne. Spróbuj Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą), Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą), oraz Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W średniej wielkości rondlu rozgrzej oliwę z oliwek.
Podsmaż cebulę do miękkości. Dodaj pomidory i całą puszkę fasoli.
Gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron penne i gotuj przez 8 do 10 minut lub do al dente; odcedzić.
Wymieszaj makaron z mieszanką fasoli i solą według uznania.