Makaron i fasola

Makaron i fasola
Pastan i fasola to bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 398 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Za 61 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes wymaga pomidorów, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, soli i makaronu penne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 powiedziałoby, że trafił w sedno. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 95%, co jest wybitne. Spróbuj Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą), Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą), oraz Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W średniej wielkości rondlu rozgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podsmaż cebulę do miękkości. Dodaj pomidory i całą puszkę fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
FasolaFasola
CebulaCebula
3
Gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
4
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj makaron penne i gotuj przez 8 do 10 minut lub do al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
6
Wymieszaj makaron z mieszanką fasoli i solą według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn