Makaron Florentyna

Makaron Florentyna
Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, grzyby, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Florencki Z Grzybami, Makaron Piec Florentyna, oraz Patelnia Makaron Florentyna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj obiad zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
2
Gotować i wymieszać grzyby i cebulę na maśle na dużej patelni na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeża Resztkaświeża Resztka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać do obiadu ze szpinakiem i mlekiem; lekko wymieszać. Gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn